AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimlere oturmak

Kahve falında çimlere oturmak

Kahve falında çimlere oturmak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yüksek bir makama geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında çimlere oturmak gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çimlerde oturmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimlere oturmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çimli toprak görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında mezara çim ekmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla çimleri sulamak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında çimlere uzanmak saygınlık kazanacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir