AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla çimleri sulamak

Kahve falında hortumla çimleri sulamak

Kahve falında hortumla çimleri sulamak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla çimleri sulamak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında hortumla çimleri sulamak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çim sulamak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında çim biçme makinesi görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yapay çim görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında çimlerde uzanmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeye çim ekmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çim alan görmek zenginlik kazanacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir