AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimlere uzanmak

Kahve falında çimlere uzanmak

Kahve falında çimlere uzanmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimlere uzanmak gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında çimlerde uzanmak ortaklı işlere girileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimlere uzanmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet eder.

Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çim sulamak kişinin şifa bulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çim görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında biber çimi görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında çimlenmiş buğday görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çim alan görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir