AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak

Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak

Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, diplomalarının artacağına, edilen duaların kabul olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimlere oturmak hayırlı işe, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında çimlerde oturmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çim alan görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında çimleri biçmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimlerde uzanmak sorumlulukların azalacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına delalettir.

Kahve falında domates çimi görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir