AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimlerde oturmak

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak yenileneceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, halsizleşeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işarettir.

Kahve falında çimlerde oturmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında çimlere oturmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çim alan görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çim görmek elin bollaşacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir