AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara çim ekmek

Kahve falında mezara çim ekmek

Kahve falında mezara çim ekmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, işinde çok ilerleyeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara çim ekmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikden ziyade içgüdülerinizi dinleyin.

Kahve falında mezara çim ekmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye çim ekmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çim sulamak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak çim görmek adından konuşulur olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çim adam görmek mal mülk kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çimem görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, diplomalı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında çim koparmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında çimlenmiş buğday görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir