AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimlerde oturmak

Kahve falında çimlerde oturmak

Kahve falında çimlerde oturmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimlerde oturmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla bağlantılı duygusal deneyimler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çimlere oturmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında çimlerde oturmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, iyilik görüleceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde çim görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek yeni kişilerle tanışacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimlere uzanmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik çim görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir