AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik çim görmek

Kahve falında yeşillik çim görmek

Kahve falında yeşillik çim görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik çim gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat veya ziyaret ilginç bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yeşillik çim görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlere basmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil çim görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çim saha görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak galibiyet kazanacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çim alan görmek dertlerin biteceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir