AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde çim görmek

Kahve falında evin içinde çim görmek

Kahve falında evin içinde çim görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sorunlarını çözebileceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde çim gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında evin içinde çim görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik çim görmek önünün açılacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, saadetinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında çimlerin üzerinde namaz kılmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında çim sulamak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çim biçme makinesi görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çim dikmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında çim alan görmek hayatınızın neşe dolacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir