AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilekli sakız görmek

Kahve falında çilekli sakız görmek

Kahve falında çilekli sakız görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kısmetlerinden olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilekli sakız gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında çilekli sakız görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı sakız görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında birine sakız verdiğini görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek çarelere kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sakız çiğnediğini görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, onlara hocalık edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir