AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilekli sakız çiğnemek

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulur.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Belli fırsatları değerlendirebilmek için organize olmanız gerekiyor.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet eder.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek ömür boyu başarılı olacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir