AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı sakız görmek

Kahve falında tatlı sakız görmek

Kahve falında tatlı sakız görmek çok zor bir duruma düşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında tatlı sakız gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Kahve falında tatlı sakız görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ağzından sakız almak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında sakıza basmak birikmiş parasının olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çam sakızı toplamak bedeninin de iyileşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damla sakızı görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında sakızın ağzına yapıştığını görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, büyük zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında şekerli sakız görmek düşmanını alt edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir