AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sakız verdiğini görmek

Kahve falında birine sakız verdiğini görmek

Kahve falında birine sakız verdiğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine işaret eder.

Kahve falında birine sakız verdiğini gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanız sizi daha etkin bir lider haline dönüştürebilir.

Kahve falında birinin sakız verdiğini görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işe zorla gidip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine sakız verdiğini görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakız verdiğini görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, zor zamanların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakız çıkarmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalettir.

Kahve falında sakızı çöpe atmak sorumlu tutacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakız vermek rahatının ve sağlığının bozulacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden sakız almak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakkaldan sakız almak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir