AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sakız çiğnediğini görmek

Kahve falında birinin sakız çiğnediğini görmek

Kahve falında birinin sakız çiğnediğini görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin sakız çiğnediğini gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sakız çiğnediğini görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sakız çiğnediğini görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında ağaç sakızı görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakızı atmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakızdan boğulmak güzel günlerinin geride kalacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak onu uyaracağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir