AnaSayfa / Genel / Kahve falında kenger sakızı çiğnemek

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üzgün olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalettir.

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek gördüyseniz:

  • Yeniden plan yapılması gerekebilir.

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına alamet eder.

Kahve falında kenger sakızı görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kenger toplamak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işarettir.

Kahve falında kenger yemek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine inanılır.

Kahve falında çam sakızı çiğnemek hayatının güzelleşeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir