AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında çiğnenmiş sakız gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden nasıl geleceğinizi anlayamayabilirsiniz.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, hastalıkların uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine sakız vermek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine inanılır.

Kahve falında çürük sakız görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kenger sakızı görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir