AnaSayfa / Genel / Kahve falında cilt lekesi görmek

Kahve falında cilt lekesi görmek

Kahve falında cilt lekesi görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında cilt lekesi gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ciltte lekeler görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında ciltte leke görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cilt lekesi görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında cilt bakımı yapmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayatının tamamen altüst olacağına işarettir.

Kahve falında cildinin kırıştığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru cilt görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cildi yanmış birini görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir