AnaSayfa / Genel / Kahve falında cilt kurdu görmek

Kahve falında cilt kurdu görmek

Kahve falında cilt kurdu görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, yaşamının da düzene gireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında cilt kurdu gördüyseniz:

  • Oldukça şaşırtıcı bulabileceğiniz ya da tuhaf karşılayabileceğiniz durumlar veya kişiler karşısında, alaycı veya yanlış anlaşılmaya müsait değil, daha politik yorumlar yapmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında cilt kurdu görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Kahve falında kendi cildini soymak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında cildinin karardığını görmek zorlukları atlatacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Kahve falında ciltte lekeler görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında pürüzsüz cilt görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cilt hastalığı görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cilt doktoru görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir