AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciltte lekeler görmek

Kahve falında ciltte lekeler görmek

Kahve falında ciltte lekeler görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ciltte lekeler gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Kahve falında ciltte lekeler görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciltte leke görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında cilt lekesi görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kitap cildi görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ciltte sivilce görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı ciltli kitap görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir