AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık cilt görmek

Kahve falında yanık cilt görmek

Kahve falında yanık cilt görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, herkesten ileriye gideceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Kahve falında yanık cilt gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Kahve falında yanık cilt görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cilt maskesi görmek zorlukların aşılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cilt bakımı görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında pürüzsüz cilt görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan cildi görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ciltte lekeler görmek adının ve şanının yürüyeceğine, paraya ve mala kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir