AnaSayfa / Genel / Kahve falında pürüzsüz cilt görmek

Kahve falında pürüzsüz cilt görmek

Kahve falında pürüzsüz cilt görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pürüzsüz cilt gördüyseniz:

  • Öğrenci olanlar, derslerine daha fazla önem verebilirler.

Kahve falında pürüzsüz cilt görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında pürüzsüz yüz görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü pürüzsüz görmek büyük bir üne sahip olunacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalet eder.

Kahve falında yanık cilt görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında cilt bakımı yapmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kitap cildi görmek üzüleceğine, yıkılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında ciltte leke görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ciltte lekeler görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir