AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru cilt görmek

Kahve falında kuru cilt görmek

Kahve falında kuru cilt görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru cilt gördüyseniz:

  • Hiçbir konuya yalnız devam etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında kuru cilt görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cildini güzel görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında cildinin kırıştığını görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ciltte yara görmek onlardan büyük hayır göreceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ciltli kitap görmek hayaline kavuşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kendi cildini soymak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında cildi yanmış birini görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kitap cildi görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir