AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan cildi görmek

Kahve falında insan cildi görmek

Kahve falında insan cildi görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, kötü sözler duyulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında insan cildi gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Kahve falında insan cildi görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciltte lekeler görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında yanık cilt görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı ciltli kitap görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ciltte sivilce görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ciltli kitap görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cildini güzel görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir