AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda çil görmek

Kahve falında vücudunda çil görmek

Kahve falında vücudunda çil görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda çil gördüyseniz:

  • Evle ilgili bütçenizi dengelemenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında vücudunda çil görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta çil görmek kendi geleceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında çilli kadın görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet eder.

Kahve falında çilli yılan görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında çilli yumurta görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çilli olduğunu görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerde çil görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir