AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendi yüzünü çilli gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük para kaybedebilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde çiller görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, endişelerini silip atacağına delalet eder.

Kahve falında çilli yüz görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü çilli görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde çil görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde çil görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir