AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde çil görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü çilli görmek fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün çillendiğini görmek ona özlemle sarılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünde çil görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde çiller görmek ağzının tadının bozulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzü çillenmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir