AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çilli görmek

Kahve falında kendini çilli görmek

Kahve falında kendini çilli görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, rahat bir döneme girileceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çilli gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında birini çilli görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çilli tavuk görmek muradın yerine geleceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde çil görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilli yüz görmek geniş rızık elde edeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Kahve falında sırtında çil görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda çil görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün çillendiğini görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çilli yılan görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir