AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilli erkek görmek

Kahve falında çilli erkek görmek

Kahve falında çilli erkek görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında çilli erkek gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında çilli erkek görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, icat yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünde çil görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün çillendiğini görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde çil görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yatırımlarının kar getireceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda çil görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında çilli horoz görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalettir.

Kahve falında vücutta çil görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde çil olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir