AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı görmek

Kahve falında çikolatalı görmek

Kahve falında çikolatalı görmek geleceğine bakacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, haram mal yiyip içeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında çikolatalı gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Kahve falında bir erkekten çikolata almak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan çikolatası yemek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata almak ve yemek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitter çikolata görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, büyük takdir toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı kurabiye görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, onurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kalpli çikolata görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çikolata almak yemek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir