AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata almak ve yemek

Kahve falında çikolata almak ve yemek

Kahve falında çikolata almak ve yemek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında çikolata almak ve yemek gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Kahve falında çikolatalı baklava yemek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle çikolata yemek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında nişan çikolatası yemek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında çikolatalı bisküvi yemek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bademli çikolata yemek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kişinin can derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çikolata gofret yemek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evinde çikolata yemek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol bol çikolata yemek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir