AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı kurabiye görmek

Kahve falında çikolatalı kurabiye görmek

Kahve falında çikolatalı kurabiye görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı kurabiye gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında çikolatalı kurabiye görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yemek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırında kurabiye pişirmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında tatlı kurabiye yemek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, borç ödemeye rivayet eder.

Kahve falında birinden kurabiye almak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş kurabiye görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir