AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan çikolatası yemek

Kahve falında nişan çikolatası yemek

Kahve falında nişan çikolatası yemek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, malının ve parasının çoğalacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan çikolatası yemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Kahve falında nişan çikolatası yemek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalettir.

Kahve falında sürekli çikolata yemek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürüp yemek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle çikolata yemek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata yemek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erimiş çikolata yemek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında çikolatalı gofret yemek hayallerini gerçekleştireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret eder.

Kahve falında karamelli çikolata yemek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir