AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten çikolata almak

Kahve falında bir erkekten çikolata almak

Kahve falında bir erkekten çikolata almak huzur ve mutluluk bulacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekten çikolata almak gördüyseniz:

  • Gelecekte benzer olaylar yaşamamak için tecrübelerinizden ders çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında bir erkekten çikolata almak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe çikolata vermek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata dondurma görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata istemek iş sahibi olunacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin çikolata dağıttığını görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık çikolata görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında çikolata görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında çikolata almak yemek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir