AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitter çikolata görmek

Kahve falında bitter çikolata görmek

Kahve falında bitter çikolata görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, depresyona gireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında bitter çikolata gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan haberlere veya bilgilere göre sizin için hangi yönde ilerlemenin doğru olacağını daha rahat bulabilirsiniz.

Kahve falında bitter çikolata görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, her geçen gün başarıların artacağına işaret eder.

Kahve falında bir kutu çikolata görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden çikolata aldığını görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, önünün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata saklamak kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle çikolata yemek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayat çikolata yemek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker çikolata görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında evde çikolata görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir