AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpli çikolata görmek

Kahve falında kalpli çikolata görmek

Kahve falında kalpli çikolata görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kalpli çikolata gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında kalpli çikolata yemek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kalpli çikolata görmek insanların yolunu aydınlatacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında annenin kalp krizi geçirdiğini görmek mevki kaybına uğrayacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalpten yaralanmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kalp krizi geçirdiğini görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kalp atışı görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir