AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata almak yemek

Kahve falında çikolata almak yemek

Kahve falında çikolata almak yemek başarı kaydedeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında çikolata almak yemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında çikolatalı tatlı yemek gerçeklere yüz çevrileceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı şeyler yemek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ballı çikolata yemek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatali ekmek yemek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında acı çikolata yemek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına inanılır.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında kalpli çikolata yemek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü çikolata yemek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir