AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek parasal krizler yaşanacağına, yeni bir yol çizileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında çikolatalı kek yemek gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Kahve falında çikolatalı kek yemek çok iyi paralar kazanılacağına, büyük başarıya ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek zarara gireceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kek görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kek yapmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kek yemek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında börek kek yemek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında üzümlü kek yemek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir