AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata yedirmek

Kahve falında çikolata yedirmek

Kahve falında çikolata yedirmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, sıhhat ve moral bulacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine tabir olunur.

Kahve falında çikolata yedirmek gördüyseniz:

  • Size başarı getirecek çözümler için ekip çalışmasına veya diğerleriyle uyumu yakalamaya önem vermelisiniz.

Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine inanılır.

Kahve falında birine çikolata yedirmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata yedirdiğini görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Kahve falında çikolata yedirmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir