AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çikolata yedirmek

Kahve falında birine çikolata yedirmek

Kahve falında birine çikolata yedirmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işaret eder.

Kahve falında birine çikolata yedirmek gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, eline haram para geçeceğine inanılır.

Kahve falında birine çikolata yedirmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek rahatının bozulacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Kahve falında çikolata yedirmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çikolata yediğini görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek ağız tadının da kaçacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir