AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek

Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek

Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında çikolata yedirmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, derde ve kedere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çikolata yediğini görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine çikolata yedirmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir