AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek

Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek

Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, rahat edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, günah işlemekten korunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çikolata yediğini görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zenginliğe tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında birine çikolata yedirmek sevineceğine ve mutlu olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, haram mal yiyip içeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir