AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, bereket ve huzur getireceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye bir an önce duygularınızı açmanız gerekiyor.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında çikolatalı kek yemek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, sorunların gittikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında çikolatalı kek yapmak müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında çikolatalı kek görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına rivayet eder.

Kahve falında kek yediğini görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak kek yediğini görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kakaolu kek yediğini görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kendini toparlayamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir