AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek

Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek

Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çikolata yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata yedirdiğini görmek moralinin düzeleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, haksızlığa uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında birine çikolata yedirmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir