AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek

Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek

Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sorunların tek kalemde silineceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının çikolata yediğini gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Kahve falında çikolata yedirdiğini görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalettir.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında birine çikolata yedirmek günahtan temizlenmeye, çok büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının çikolata yediğini görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata yedirmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir