AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata yedirdiğini görmek

Kahve falında çikolata yedirdiğini görmek

Kahve falında çikolata yedirdiğini görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, nimet ve berekete ereceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında çikolata yedirdiğini gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmak doğru olmayabilir.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çikolata yediğini görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata yedirdiğini görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına delalettir.

Kahve falında birine çikolata yedirmek faturalarını ödeyemez olacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata yedirmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir