AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon kolonyası görmek

Kahve falında limon kolonyası görmek

Kahve falında limon kolonyası görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, rızkın genişleyeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalettir.

Kahve falında limon kolonyası gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında limon kolonyası görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında limon kolonyası içmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında limon kolonyası koklamak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden kolonya almak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saça kolonya sürmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında kolonya içmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün kolonyası görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kalabalık günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir