AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kolonya vermek

Kahve falında ölüye kolonya vermek

Kahve falında ölüye kolonya vermek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, unvan sahibi olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye kolonya vermek gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Kahve falında ölüye kolonya vermek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolonya koklamak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında birinden kolonya almak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında tütün kolonyası görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hayır ve bereketin artmasına delalet eder.

Kahve falında saça kolonya sürmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, iyi halinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline kolonya dökmek sıkıntıya düşeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir