AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon kolonyası içmek

Kahve falında limon kolonyası içmek

Kahve falında limon kolonyası içmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında limon kolonyası içmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Kahve falında limon kolonyası içmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limon kolonyası koklamak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında limon kolonyası görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolonya içmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline kolonya dökmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında kolonya sürmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kolonya görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir