AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlere kolonya dökmek

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda veya konularda kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında kolonya dökmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, hayatının alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında eline kolonya dökmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden kolonya almak çok kötü olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işarettir.

Kahve falında limon kolonyası koklamak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ölüye kolonya vermek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, canlanacağına işaret eder.

Kahve falında saça kolonya sürmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir