AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kolonya almak

Kahve falında birinden kolonya almak

Kahve falında birinden kolonya almak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, işlerin sürekli artacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında birinden kolonya almak gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Kahve falında gül kolonyası görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında limon kolonyası içmek verimin her geçen gün artacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kolonya içmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında kolonya dökmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kolonya satın almak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, rakiplerine karşı fark atacağına yorulur.

Kahve falında saça kolonya sürmek de zenginliğe kavuşacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye kolonya vermek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kolonya görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir